Технологии и инновации в производстве металлочерепицы

Применение весов в пищевой промышленности: требования и особенности

Какие профили используются при создании откатных ворот

Какие бывают презервативы

Какие гарантии предоставляют компании, которые занимаются монтажом кабельных систем?

Модні тенденції у жіночому взутті на 2024 рік.

Какие бывают презервативы

Какие профили используются при создании откатных ворот

Технологии и инновации в производстве металлочерепицы

Как выбрать идеальный комплект белья

Приватний дошкільний навчальний заклад

Про якісну освіту і майбутнє дітей треба подумати ще з самого дитинства. Адже ще з юних літ малеча робить перші кроки на шляху до своєї мрії. Саме тому підготовка до школи та життя має бути на найкращому рівні. А педагоги й батьки мають виховувати дітей у співпраці, з урахуванням їхніх власних інтересів.

Приватне навчання

дитячій садок

Багато хто зараз обирає приватний дошкільний навчальний заклад для своїх діток. Адже саме там відбувається різностороння підготовка до школи, розкриваються сильні сторони дитини за комфортних, дружніх умов. У садочку «Щасливе дитинство» вихователі взаємодіють з учнями на рівних умовах, вони також беруть до уваги всі побажання батьків, щоб кожен почував себе зручно.

Дуже важливо, що на території діє абсолютна безпека. Весь дитячий садок закритий, тому туди не можуть потрапити сторонні люди, ведеться відеоспостереження. В разі травм чи незначних пошкоджень, поганому самопочуття надається медична допомога. Всі прогулянки відбуваються під наглядом викладачів, щоб уникнути травм чи непорозумінь між групами.

Напрямки підготовки

В садочку кожен зможе знайти справу для душі та розвиватись в ній. Доступні такі напрямки:

  • музична діяльність;
  • театральна гра;
  • розвиток мовлення;
  • фізкультура;
  • мистецтво;
  • хореографія;
  • природознавство;
  • центр інтелектуального розвитку;
  • художня література;
  • основи здоров’я;
  • студія розвитку інтелекту й особистості;
  • малювання, ліплення, аплікація.

Як бачите, програма побудована так, щоб всебічно розвивати кожного, використовуючи при цьому індивідуальний підхід до особистості. Ви можете більш детально дізнатися про кожну з програм садочка на сайті.

Головне, що дітей ні до чого не примушують, педагоги лише направляють їх, викликають інтерес до занять і досліджень. Більшість занять проходить в ігровій, цікавій для дітей формі.

Розпорядок дня

Дуже важливо виховувати у дітей дисципліну, навчити правильно, якісно використовувати свій час. Саме тому вже в яслах потрібно встановлювати певний розпорядок дня. Розпорядок для кожної групи в залежності від віку різний. Тому існує 4 розпорядки для таких груп:

  • групи раннього віку;
  • молодшого віку;
  • середнього дошкільного віку;
  • старшого дошкільного віку.

Оскільки у дітей у різному віці можуть бути різні потреби, тому план на день різниться. Проте є й спільне – кожна з груп починає свій день о 8:00, а закінчує о 20:00. При цьому дошкільна освіта будується таким чином, щоб принести максимальну користь вихованцям.

За дітьми ведеться постійний догляд, надається допомога та підтримка. Всі дошкільнята отримують важливі знання та навички, які знадобляться їм не тільки в школі, а й в подальшому житті. Тут вони також соціалізуються, знаходять свої перших друзів.

Важливим є те, що діти не просто слідують вказаним правилам, а в них залишається свобода вибору. Наприклад, в час для ігор вони самі можуть обрати гру для себе, займатися цікавою для себе справою.

Команда садочку «Щасливе дитинство»

Щоб надати якісну освіту, в закладі працює багато різних спеціалістів. Кожен із них несе важливу роль у вихованні дітей. До команди входять такі спеціалісти:

  • вихователі;
  • методисти;
  • психологи;
  • медики;
  • логопеди.

На сайті представлення інформація про кожного працівника та про його освіту. Кожен з них прагне створити комфортні умови для учнів, щоб вони виховувались в любові та теплі. Вони вкладають в дітей те зерно науки, творчості та людяності, яке буде далі рости і розвиватися.

Саме тому ранній розвиток дуже важливий. Адже діти в цьому віці ще як чистий аркуш, і важливо наповнити його найкращими якостями та вміннями, виявити таланти кожного і допомогти в розвитку. Тому в кожного члена команди одна ціль – розвиток і допомога учням.

Умови прийому

На сайті садочку батьки можуть дізнатись докладну інформацію, яка буде потрібна для прийняття їхньої дитини в «Щасливе дитинство». Також там можна знайти контакти, за якими ви можете звернутись до керівництва чи менеджерів для отримання додаткової інформації, або щоб отримати відповіді на питання. Також є спеціальна форма для попереднього запису. Для швидкого зв’язку можна скористуватися електронною поштою.

Насправді нічого складного в прийомі немає. Вам будуть потрібні лише такі документи:

  • медична довідка за формою 026;
  • заява від батьків або опікунів;
  • ксерокопія свідоцтва про народження дитини;

Всі ці документи просто зібрати і вже з ними можна звертатись, щоб записати дитину в садок. Ви зможете віддати своїх дітей в руки професійним персонам з великим досвідом, які точно попіклуються за ваших дітей.

Переваги приватного закладу дошкільної освіти

заклад дошкільної освіти

В першу чергу, велика популярність саме приватних закладів доводить їх актуальність і перевагу над іншими. В нього можна віддати навіть маленьких вихованців, адже ясла-садок приймають уже від 2 років. Батьки обирають саме таку систему дошкільної освіти через індивідуальний підхід. Адже всі діти різні між собою, і неможливо один метод використовувати до всіх. В цьому, власне, допомагає достатня кількість компетентних спеціалістів в різних галузях.

Ще одним важливим критерієм є харчування. Раціон максимально смачний, а головне — корисний. Все готується з натуральних і свіжих продуктів. Дотримуються всі норми та правила харчування

Найбільшою перевагою є, звісно, різностороння програма навчання. Тут присутній сучасний підхід до навчання, креативність, готовність до нових відкриттів та підходів. Професійні викладачі не перестають розвиватись і покращувати освіту для дітей дошкільного віку, з якими працюють.

Тут завжди присутня приємна атмосфера, дружній колектив, чисті та безпечні приміщення. Це велика сім’я, де кожен піклується про одне одного і про загальний комфорт. В такій атмосфері дошкільнята розвиваються швидше, а головне — із задоволенням.

Тому садок «Щасливе дитинство» точно вартий вашого вибору. Заповнюйте форму для прийому – подаріть своїй дитині щасливе дитинство.